Ние сме малка фирма, предлагаща на своите клиенти специално, лично отношение и
качествено обслужване.

Предлагаме отговор на всички ваши финансови въпроси на едно място.

Няма да има нужда да се обръщате към различни специалисти, ние можем да Ви съдействаме като започнем от регистрацията на Вашата фирма, водене на счетоводството Ви, изготвяне на бизнес планове за Вашата дейност, изготвяне на финансови анализи за различни цели, и не на последно място застраховане на всичко, което е важно за Вас – автомобил, имот, здраве, стока и т.н.

Можем да ви посъветваме каква правна форма на фирмата си да изберете и да я регистрираме. След това можем да поемем вашето счетоводно и ТРЗ обслужване, като предлагаме абонаментен вариант с цел да се спазят всички изисквания и срокове заложени в данъчното и осигурителното законодателство.

Можем да подготвим всички междинни или окончателни счетоводни документи свързани с взаимоотношенията ви с различни банки, както за всички бизнес нужди, така и за вас като физически лица. 

Ако имате голям проект можем да изготвим за вас бизнес план за да прецените успешността на желания проект.

Ако е необходимо да се отчитате на собствениците на ръководената от вас фирма, или вие като собственици искате да си сверите часовника, можем да изготвим за вас финансов анализ на дейността за определен период от време.

В същото време, ако имате нужда от застраховки за бизнеса или в личен план, можем да Ви консултираме и да направим за Вас застраховката, отговаряща специално на Вашите нужди, което ще помогне да не се лутате в многото предложения на пазара и да правите излишни разходи.

Контакти

Свържете се с нас

difincons@gmail.com

0899 100 768

Гр. Пловдив, ул. Христо Чернопеев №20А (бул. 6-ти Септември №100)

Политика за поверителност