Финансови консултации

Финансовата култура или поведение в днешно време е определяща за нашия живот и нашия бизнес. Разбира се, ако това не е вашата сфера на дейност е възможно да не сте запознати с някои важни детайли, но според нас това е изключително важно, за да можете да работите без риск. Ние сме фирма със служители с над 25 годишен опит в счетоводно-финансовата и банковата сфера.

Ние следим в развитие всички финансово-счетоводни аспекти на заобикалящия ни свят в бизнес и в личен план и можем да ви насочим към правилното към момента решение базирано на сравнителен анализ или малко известни факти.

Искате да си откриете банкова сметка или депозит, но условията и исканите документи във всички банки са толкова различни и толкова объркващи. Ние можем да Ви помогнем да подготвите всички необходими документи, пълномощни, както и да Ви обясним необходимостта от всички останали документи, които една банка може да изиска във връзка с различни изисквания на законодателството в България.  

Не знаете къде да инвестирате свободните си средства – ние можем да Ви предложим решения с доходност по-висока от предлаганите от банките лихвени проценти. Вие сами решавате за
сроковете на инвестицията и размера на риска, ние насочваме, съдействаме и ако се налага, провеждаме кратко обучение.

Контакти

Свържете се с нас

difincons@gmail.com

0899 100 768

Гр. Пловдив, ул. Христо Чернопеев №20А (бул. 6-ти Септември №100)

Политика за поверителност